Continu leren voor IT professionals

omdat succesvolle medewerkers leiden tot succesvolle organisaties

De voordelen voor uw organisatie
mountain

Onze missie Continu leren écht succesvol maken voor IT-professionals

Mycademy gelooft dat

continu leren nu en in de toekomst doorslaggevend is voor blijvend succes

Het op peil houden van de IT kennis van medewerkers is voor vrijwel iedere organisatie een uitdaging. De technieken volgen elkaar in razend tempo op en stilstaan is geen optie. Om de kennisontwikkeling op niveau te houden heeft MyCademy het Continu leren concept gelanceerd.

Waarom continu leren?

Het omarmen en implementeren van continu leren leidt tot significant betere bedrijfsresultaten:

traffic-sign

Bent u al klaar voor continu leren?

Doe de quickscan

MYCADEMY. DÉ SLIMME EN BETAALBARE MANIER OM IT KENNIS UP-TO-DATE TE HOUDEN

Mede door krimpende opleidingsbudgetten vindt er een transitie plaats van klassikaal leren naar continu leren. Dit is voordeliger en sluit beter aan op de individuele behoefte van IT-professionals. MyCademy biedt een eenvoudig te implementeren continu leren kennisplatform. Een platform dat interessante voordelen biedt voor zowel medewerkers als management.

Continu leren met MyCademy

Onze vier beloften aan u:

icon-img

Persoonlijke academy

Een persoonlijke op uw behoefte afgestemde IT academy. Opgezet in uw eigen huisstijl. Beschikbaar op ieder apparaat en overal ter wereld en voorzien van de laatste inzichten rondom continu leren.

icon-img

Continue kennisontwikkeling

On demand toegang tot ruim 500 trainingen en 45.000 video's en e-books gericht op de ondersteuning van het dagelijkse werk. Inclusief een kennisnetwerk van IT collega's.

icon-img

Diepgaande inzichten

U heeft zicht én grip op het IT kennisprofiel van uw organisatie en de kennisontwikkeling van uw individuele medewerkers. U kunt de kennisontwikkeling afstemmen op de IT doelstellingen.

icon-img

Klantsuccesteam

Ons klantsuccesteam werkt intensief met u samen om continu leren te implementeren in uw organisatie. Samen gaan we op weg naar de "lerende organisatie".

laptop-frame
plane

Meer weten over de weg naar succes?

Onze Continuous learning consultants geven u graag persoonlijk gerichte en praktische tips en adviezen om nog succesvoller te worden met continu leren. Ze gaan daarbij concreet in op de 5 succesfactoren van continu leren. U kunt daar dus meteen mee aan de slag. Aanvullend behoort een (online) live demo uiteraard tot de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek

Een greep uit ons kennisaanbod

Vooruitkijken en agile denken en doen, maken continue kennisontwikkeling een onontbeerlijke kerncompetentie voor elke succesvolle organisatie.

"Wij hebben voor MyCademy gekozen omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers zich blijven ontwikkelen"

Anja Robbertsen | Manager HR & Backoffice, Mansystems

Het grootste voordeel van werken met MyCademy voor onze medewerkers is dat ze onbeperkt trainingen kunnen volgen waar, wanneer en op welke manier ze maar willen.

Onze klanten

Benieuwd hoe u kunt concurreren met uw IT-kennis?

Vraag dan nu de benchmark 'Concurreren met IT-kennis aan'.

Uit het onderzoek blijkt dat volgens de meeste respondenten bedrijven die niet in IT-kennis investeren over 3 jaar geen toekomst meer hebben. Dit en veel meer inzichten en oplossingsrichtingen staan in deze benchmark.

Stuur mij de rapportage
benchmark-illustration